Leeuw en Wolf tattoo

Een leeuw tattoo is een populair design. We kunnen het je niet kwalijk nemen: het is een prachtig dier, dat bovenaan de voedselpiramide staat en geen natuurlijke vijanden kent.De leeuw is ook een sterrenbeeld, maar wist je dat de leeuw nog meer betekenissen heeft?

Dit roofdier met glanzende vacht is sinds kort terug in België, maar een wolf tattoo is al een hele tijd één van de populairste tattoos bij Inksane.

De mens hoeft niet bang te zijn: de zintuigen van een wolf zijn veel beter ontwikkeld dan de onze. Hij heeft de mens al lang geroken of gehoord, vooraleer wij het dier zien. Daarom zal de wolf geen mens aanvallen.

WAT IS DE BETEKENIS VAN EEN LEEUW TATTOO?

De mens heeft respect voor de leeuw: hij is krachtig, slim en een uitstekende jager. Ook moed, rechtvaardigheid en bescherming zijn karaktertrekken die hem toegeschreven worden.

De wolf heeft bij verschillende volken een andere betekenis: bij de inheemse Amerikanen staat hij symbool voor intelligentie en loyaliteit. Wij vinden een wolf onbetrouwbaar en egoïstisch, met gezegden zoals een wolf in schaapskleren en geldwolf als gevolg.

Personen die kiezen voor een wolventattoo, hebben bewondering voor de kracht, moed en intelligentie van het dier. Het kan een moeilijke periode in hun leven symboliseren, die hen sterker gemaakt heeft.

Een wolf is ook een trouwe partner en een goede ouder. Sommige wolventattoos symboliseren de band tussen ouder en kind.

Een leeuw tattoo is een populair design. We kunnen het je niet kwalijk nemen: het is een prachtig dier, dat bovenaan de voedselpiramide staat en geen natuurlijke vijanden kent.De leeuw is ook een sterrenbeeld, maar wist je dat de leeuw nog meer betekenissen heeft? Dit roofdier met glanzende vacht is sinds kort terug in België, maar een…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *