SMILEY PIERCING en TEPEL PIERCING

Ben je op zoek naar een ongewone maar trendy piercing? Zo ja, dan ben je wellicht geïnteresseerd in de smiley piercing. Deze piercing doorboort het flapje weefsel dat de binnenkant van je bovenlip met je bovenste tandvlees verbindt. Wat de smiley ook heel bijzonder maakt, is dat het juweeltje mooi verborgen blijft zolang je niet lacht.

Isabella van Beieren, koningin van Frankrijk, liet haar tepels piercen als fashion statement. Ze versierde haar tepels met diamanten en fijne gouden kettingen. Ze droeg gewaden met een diep decolleté, zodat je zeker haar decoraties kon zien.

DE GESCHIEDENIS VAN DE SMILEY PIERCING

Of je nu een fan bent van deze trendy piercing of niet, het is de moeite waard om meer te weten over het ontstaan.

Om de geschiedenis van dergelijk piercings te achterhalen moeten we eerst naar de les biologie. Een frenulum is de algemene naam voor een huidflapje dat een bewegend stuk huid met je lichaam verbindt. Frenum piercings gebeuren al duizenden jaren door inheemse volkeren zoals die van het Timor eiland in Indonesië. Dit wel met een twist, want hier gaat het over het rekbaar stukje huid tussen de schacht van de penis en de voorhuid. De eerste referenties naar  piercings van het frenulum in de mond dateren echter van de late nillies, en zijn de laatste 5 jaar heel populair geworden in de V.S.

DOET EEN TEPELPIERCING PIJN?

We zullen er geen doekjes omwinden: ja, de tepel is één van de pijnlijkste plekken om te piercen.

Een tepelpiercing vereist daarbij veel toewijding. Het genezingsproces is lastig en je moet extra voorzichtig handelen.

Borstvoeding geven is nog altijd mogelijk: je tepels zijn niet beschadigd. We raden wel aan om de tepelpiercing te verwijderen tijdens de borstvoeding.

Maar als je overtuigd bent, ga ervoor!
Het piercen gebeurt heel snel met een scherpe naald. Voor je het weet, zit het juweeltje erin

Ben je op zoek naar een ongewone maar trendy piercing? Zo ja, dan ben je wellicht geïnteresseerd in de smiley piercing. Deze piercing doorboort het flapje weefsel dat de binnenkant van je bovenlip met je bovenste tandvlees verbindt. Wat de smiley ook heel bijzonder maakt, is dat het juweeltje mooi verborgen blijft zolang je niet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *